TIPS OG RÅD

Uanset om du har den samme passion for hudpleje som os eller først nu kaster dig ud i serummer og renseprodukter, vil vi gerne give dig vores bedste tips.

Sensitive Balance- til følsom hud

Lær mere om produkterne i ACO’s nye serie Sensitive Balance, som er specielt udviklet til følsom hud.

Førstehjælp til følsom hud

Overfladiske blodkar, tørhed og let til rødme – her er alt, hvad du skal vide om, hvordan du plejer følsom hud – en hudlidelse, der er almindelig i Danmark.

Den rette rens til din hudtype

Hemmeligheden bag smuk og glat hud er rens. Der findes mange forskellige renseprodukter tilpasset forskellige hudtyper. Hvilket passer bedst til dig?

Go go glow!

Et ansigt med en frisk glød starter med din hudpleje. Vi hjælper dig med at få en misundelsesværdig glød. Din hud bliver blød, glat og virkelig strålende!

Nøje udvalgt nøje fravalgt

Det er en kunst at finde den rette sammensætning af indholdsstoffer. På baggrund af 80 års erfaring og vores egne laboratorier skaber vi det bedste for vores forbrugere.

Eksperten fortaeller! alt om præbiotika

Probiotika og præbiotika forbindes ofte med gode bakterier i mave- og tarmfloraen, men er også almindelige i hudpleje. ACO’s ekspert giver dig svar på alt, hvad du skal vide om præbiotika.

Forskningen bag ACOs serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!

Fem ting du ikke vidste om din hud

Hvad er egentlig hudens normale pH-værdi, og hvad betyder en hud i balance? Nedenfor kommer fem fakta, du måske ikke vidste om huden.

Ansigtsolie- hudkærlighed i en lille dråbe

Renewing Face Oil er den sande ven i nøden for tør hud. Med et par dråber morgen og aften tilfører du næring og beskyttelse, modvirker ældningstegn og giver huden glød.

To nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.

Eksfolier mere

Huden kan have brug for hjælp til at komme af med døde hudceller. Eksfolierende produkter har masser af fordele, såsom mere glød og en mere jævn hudoverflade.

Serummer- superhelte til din hud

Glød, fylde, elasticitet og fugt – uanset hvad din hud har brug for lige nu, kan et kraftfuldt og dybdevirkende serum give det helt rigtige boost. Og ved at ændre eller tilføre serum kan du skræddersy din hudplejerutine til din huds behov hver dag.