Hudplejerutine til tør hud

Din hud føles stram og reagerer let på koldt og tørt vejr. Den mangler både fugt og glød. En tør hud har brug for fugt, fugt og mere fugt!

1. Rens
Morgen og aften

Begynd og afslut altid dagen med at rense dit ansigt for at komme af med døde hudceller, sved og andet snavs, der har samlet sig på huden. Hvis du har tør hud, er en renselotion det bedste valg for dig, da den både renser og fugter huden. En renselotion kan også tørres af, hvilket betyder, at du ikke skal udsætte dit ansigt for mere vand end nødvendigt. En toner er et godt supplement til at fjerne snavs og makeup. Den fugter huden og forbereder den til det næste trin i din rutine.

Anbefalede produkter
Refreshing Cleansing LotionSkånsom renselotion
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellar rensegel med præbiotika og hyaluronsyre
2. Olie
Morgen og aften

Påfør en nærende olie for at fugte i dybden. Tør hud har primært brug for fugt for at føles tilpas, og det tilføjer en olie. En ansigtsolie modvirker desuden ældningstegn og giver huden glød.

Anbefalede produkter
Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
3. Øjencreme
Morgen og aften

Huden omkring øjnene er tynd og følsom. Derfor er det vigtigt at bruge en creme specielt til øjenområdet. En øjencreme reducerer mørke rande og fylder huden under øjnene ud.

Anbefalede produkter
Anti Age Smoothing Eye CreamFugtgivende øjencreme, der reducerer rynker
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fugtgivende øjencreme med præbiotika
4. Fugt
Morgen og aften

Brug en fed og plejende dag- og natcreme, der genopbygger hudens fugtbalance. Den får også huden til at genvinde sin elasticitet og giver en mere jævn tone. Tør hud reagerer let på koldt og tørt vejr og kan derfor have brug for en ekstra fed ansigtscreme i løbet af vinteren. Tip! Inden du går i seng – påfør et tykkere lag af din natcreme. Cremen fungerer som en ansigtsmaske, der virker, mens du sover.

Anbefalede produkter
3+3 Day CreamDagcreme med øjeblikkelig fugt