Ansigtsolie- hudkærlighed i en lille dråbe

Renewing Face Oil er den sande ven i nøden for tør hud. Med et par dråber morgen og aften tilfører du næring og beskyttelse, modvirker ældningstegn og giver huden glød.

Renewing Face Oil er en olie. Det betyder, at den ikke indeholder noget vand i modsætning til for eksempel serum. Det gør den til en rigtig superhelt til tør hud og især i hårde vintre, hvor kold og tør luft trækker fugt fra huden. Så ligger den vandfri olie der som en beskyttende barriere og bevarer din huds fugt, blødhed og elasticitet.

Vigtig beskyttelse
Huden er din vigtigste beskyttelse mod snavs fra omgivelserne, udstødningsgasser, vira og bakterier. At holde huden blød og smidig er afgørende for, at den kan være den sikre rustning, du har brug for. At give den næring og fugt modvirker også ældningstegn.

Naturens fineste olier
ACO udviklede Renewing Face Oil for at give tør hud det ekstra nærings- og fugtboost, den så desperat har brug for. Renewing Face Oil er intenst nærende, modvirker ældningstegn og giver glød. Den består af en unik blanding af naturlige olier fra engkarse, raps og kokos, der fugter og holder huden blød og smidig.


Beskytter mod nedbrydende stoffer
De fine, naturlige olier i Renewing Face Oil indeholder desuden antioxidanterne Q10 og E-vitamin, som modvirker ældningstegn. Antioxidanterne virker ved at beskytte huden mod såkaldte frie radikaler, en slags molekyle, som nedbryder kroppen og får huden til at ældes for tidligt. Den specielle rapsolie, canola oil, indeholder desuden mange såkaldte essentielle fedtsyrer*, som er med til at forbedre hudens modstandsdygtighed og til at genopbygge hudens naturlige, beskyttende barriere.

Naturlig del af hudrutinen
Du kan bruge Renewing Face Oil hver morgen og aften, enten ved at varme et par dråber mellem håndfladerne og påføre dit ansigt eller blande dem med din dag- og natcreme. Du kan også blande et par dråber i din foundation for ekstra glød. Olien kan kombineres med serum for at opnå flere gavnlige effekter for din hud.

Selv til fedtet hud
Det er en almindelig misforståelse, at de, der har fedtet hud, ikke bør bruge olie, men det er en myte. Udtørring af hudens overflade giver ofte øget fedtproduktion, da huden forsøger at kompensere for manglen på fugt. Det er derfor ofte bedre at holde overfladen fugtig og smidig – og beskyttet.

*Essentielle fedtsyrer er fedtsyrer, som mennesker har brug for, men ikke selv kan producere. De skal derfor tilføjes.

Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
Serummer- superhelte til din hud

Glød, fylde, elasticitet og fugt – uanset hvad din hud har brug for lige nu, kan et kraftfuldt og dybdevirkende serum give det helt rigtige boost. Og ved at ændre eller tilføre serum kan du skræddersy din hudplejerutine til din huds behov hver dag.

Forskningen bag ACOs serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!

To nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.