Den rette rens til din hudtype

Hemmeligheden bag smuk og glat hud er rens. Der findes mange forskellige renseprodukter tilpasset forskellige hudtyper. Hvilket passer bedst til dig?

I vores sortiment er der flere typer rens tilpasset dine behov og ønsker. For eksempel er en renselotion særligt god til tør og følsom hud, mens en rensemousse er god til dig med fedtet hud. For det bedste resultat anbefaler vi, at du renser din hud morgen og aften og afslutter med en toner for at fjerne de sidste rester af urenheder og makeup. Når du starter dagen med at rense ansigtet, fjerner du døde hudceller, snavs og sved. Og om aftenen er det ekstra vigtigt at rense dit ansigt for udstødningsgasser og anden luftforurening, som du har været udsat for i løbet af dagen. De efterfølgende fugtgivende produkter fungerer også bedre på rengjort hud.

  • Kombineret hud er karakteriseret ved en mere fedtet t-zone med tør eller normal hud i resten af ansigtet. Vælg et mildt renseprodukt i form af en gel eller lotion. Du kan også bruge en rensemousse med enzympeeling til de mere fedtede områder i ansigtet.
  • Normal hud er ofte i balance og trives, men den har stadig brug for plejende og milde produkter. Vælg mellem gel eller lotion, men husk, at produkterne skal være plejende og fugtgivende for ikke at forstyrre hudens naturlige pH-balance.
  • Tør hud har brug for en rens, der beroliger og fugter. En sæbefri micellar gel er et godt valg.
  • Fedtet hud har ofte en højere produktion af talg og kan derfor have behov for ekstra eksfoliering. En dybderensende ansigtsvask er det bedste valg.
  • Følsom hud har brug for ekstra omtanke og en skånsom rens. Her er en micellar gel det bedste valg.
  • Det følsomme øjenområde bliver let irriteret og sviende, så du bør undgå at bruge samme rens som til resten af ansigtet. Vælg en rens, der er specifikt beregnet til øjenområdet.
Tip! Flere af vores renseprodukter har en eksfolierende effekt, men fra tid til anden er det godt med en grundig peeling. Brug ACO Cleansing Scrub for en ekstra ren følelse
Rens fra ACO
Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rengøringsmousse med BHA-syre
Refreshing Cleansing GelSkånsom rensegel uden sæbe
Refreshing Cleansing LotionSkånsom renselotion
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellar rensegel med præbiotika og hyaluronsyre
ACO Spotless Daily Face WashDybderensende ansigtsvask til fedtet og uren hud
Cleansing ScrubEksfolierende og dybderensende ansigtsscrub
Eksfolier mere

Huden kan have brug for hjælp til at komme af med døde hudceller. Eksfolierende produkter har masser af fordele, såsom mere glød og en mere jævn hudoverflade.

Go go glow!

Et ansigt med en frisk glød starter med din hudpleje. Vi hjælper dig med at få en misundelsesværdig glød. Din hud bliver blød, glat og virkelig strålende!