Hudplejerutine til normal hud

Din hud er naturligt spændstig, blød og smidig – huden er i balance. Du har sjældent problemer med bumser.

1. Rens
Morgen og aften

En normal hud trives som regel og er i balance, og målet er, at det forbliver sådan. Der er flere muligheder til normal hud, men husk altid at bruge milde renseprodukter for ikke at risikere at forstyrre fugtbalancen i huden. En gel eller lotion renser huden og fjerner makeup, samtidig med at den fugter og bibeholder den naturlige fugtbalance. Hvis du foretrækker en mousse, er det vigtigt at bruge en, der ikke udtørrer huden. Bruger du vandfast makeup, bør du anvende en makeupfjerner til vandfaste produkter for ikke at irritere huden. Afslut med toner for at fjerne makeuprester og opretholde hudens fugtbalance.

Anbefalede produkter
Refreshing Cleansing LotionSkånsom renselotion
Refreshing Cleansing GelSkånsom rensegel uden sæbe
Refreshing TonerMildt og fugtgivende ansigtsvand til normal hud
2. Olie
Morgen og aften

For at øge din glød og modvirke ældningstegn er det en god idé at bruge en olie morgen og aften. Olie kan bruges alene eller ved at dryppe et par dråber i din dag- og natcreme. Tip! Vil du have naturlig glød på kinderne? Påfør forsigtigt olien med fingerspidserne på kindbenene, når du har lagt makeup.

Anbefalede produkter
Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
3. Øjencreme
Morgen og aften

Huden omkring øjnene er følsom, og mange oplever problemer med hævelser under øjnene. Når du bruger en øjengel, fugter du det følsomme øjenområde, mens gelen afkøler og mindsker tegn på hævelse.

Anbefalede produkter
Anti Age Smoothing Eye CreamFugtgivende øjencreme, der reducerer rynker
Calming Eye GelBeroligende og svalende øjengel
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fugtgivende øjencreme med præbiotika
4. Fugt
Morgen og aften

Selv en normal hud har brug for fugt morgen og aften for at bevare den naturlige balance. Brug dag- og natcreme, der fokuserer på at give huden næring og intensiv fugt for at holde den blød og glat. Oplever du, at din hud begynder at få fine linjer og mangler elasticitet, så brug en dag- og natcreme med fokus på anti-aging.

Anbefalede produkter
Moisturising Day CreamFugtgivende dagcreme til normal hud
Moisturising Night CreamPlejende natcreme til normal hud