Go go glow!

Et ansigt med en frisk glød starter med din hudpleje. Vi hjælper dig med at få en misundelsesværdig glød. Din hud bliver blød, glat og virkelig strålende!

Din hudplejerutine er afgørende for en sund hud med maksimal glød. Grundig rens, regelmæssig eksfoliering og fugtgivende produkter er grundlaget for succes. Pure Glow-serien er specielt udviklet til at få hudens naturlige glød frem.

Rens dit ansigt morgen og aften for at sikre, at du har en ren hudoverflade at påføre de efterfølgende produkter på.

Eksfolier mere!
Når du eksfolierer ansigtet, fjerner du døde hudceller og øger samtidig cellefornyelsen, hvilket giver mere glød. Vælg enten en eksfoliering med korn, en såkaldt mekanisk peeling. Eller en kemisk peeling, der fokuserer mere på syrer. BHA- og AHA-syre er guld værd, når det kommer til at skabe den magiske glød. Rebalancing Night Balm indeholder blandt andet glycerin, som binder fugt, og papain, som eksfolierer.

Smør!
Udover din dag- og natcreme er det en god idé at bruge et serum eller olie som booster. ACO Renewing Face Oil er en ansigtsolie, som giver næring og glød og kan bruges morgen og aften før din fugtighedscreme. ACO Perfecting Serum er fantastisk, hvis du ønsker en jævn og glat hud med øget spændstighed og elasticitet. De to kan sagtens kombineres.

Glow favoritter
Pure Glow Purifying Day CreamLet gelcreme med matterende effekt
Pure Glow Rebalancing Night BalmPlejende natcreme med eksfolierende enzym
Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rengøringsmousse med BHA-syre
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid, der udjævner hudtonen
Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
Den rette rens til din hudtype

Hemmeligheden bag smuk og glat hud er rens. Der findes mange forskellige renseprodukter tilpasset forskellige hudtyper. Hvilket passer bedst til dig?

Eksfolier mere

Huden kan have brug for hjælp til at komme af med døde hudceller. Eksfolierende produkter har masser af fordele, såsom mere glød og en mere jævn hudoverflade.