Nøje udvalgt nøje fravalgt

Det er en kunst at finde den rette sammensætning af indholdsstoffer. På baggrund af 80 års erfaring og vores egne laboratorier skaber vi det bedste for vores forbrugere.

Den vigtigste ingrediens i et produkt er viden, og med 80 års erfaring kan vi garantere vores kunder omhyggeligt formulerede produkter med fokus på effekt – hver ingrediens har et specifikt formål. Forskning og produktudvikling finder sted i Kista uden for Stockholm. Under udviklingen vurderes indholdsstoffer i forhold til funktion, effektivitet og sikkerhed for mennesker – men også for miljøet.

Kvalitetshudpleje betyder for os, at vi bruger nogle få rene og nøje udvalgte råvarer med en klar funktion og ingen unødvendige tilsætningsstoffer. Alle produkter er kvalitetssikrede via omhyggelige undersøgelser og sikkerhedsdokumentation. Alle ACO's produkter er udviklet, så de passer til det nordiske klima og alle hudtyper og aldre – for os er det vigtigt også at inkludere den følsomme hud.


Relaterede artikler
Fem ting du ikke vidste om din hud

Hvad er egentlig hudens normale pH-værdi, og hvad betyder en hud i balance? Nedenfor kommer fem fakta, du måske ikke vidste om huden.