Forskningen bag ACOs serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!

C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre – ord, der minder om appelsin og tungebrækkende udtaleøvelser. Ikke desto mindre er de begge ekstremt potente ingredienser i hudplejeprodukter, der giver glans og fugt, udjævner hudtonen og nærer – blandt andet. De er også ingredienser i ACO’s allernyeste produkter, der er udviklet til at kunne hjælpe huden maksimalt. Bagved ligger intensivt arbejde i ACO’s laboratorium.

Kraftig antioxidant
ACO Glow Booster er et C-vitaminserum, der reducerer træthed og øger glans. Kemien bag er baseret på forskning, og resultatet er både spændende og lidt genialt: I stedet for den form for C-vitamin, der blandt andet findes i appelsin, og som har kort holdbarhed, bruges her ascorbyl glukosid – en meget stabil form af vitaminet. Når ascorbyl glucosid påføres huden, omdannes det til aktivt C-vitamin.

Hjælper mod pletter på huden
C-vitamin er en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler, en skadelig type molekyler, som findes i vores kroppe, men også i for eksempel udstødningsgasser. Frie radikaler kan blandt andet skade hudceller. Derudover har C-vitamin en lysnende effekt på huden og hjælper dig, som har problemer med pigmentpletter. Det lille vitamin udjævner også hudtonen og tilfører en sund glød.

Supersyre med tredobbelt effekt
Søsterserummet ACO Hydrating Booster har en høj koncentration af kraftfulde ingredienser, der fugter huden og gør den smidig og fyldig. Teknologien bag er baseret på det fugtbindende molekyle hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, men hvis produktion i kroppen desværre falder med alderen. Hyaluronsyre er derfor en meget populær ingrediens i cremer, der modvirker aldring. Men vi nøjedes ikke med at tilsætte hyaluronsyre – vi tilførte en cocktail af tre forskellige varianter af den aktive fugtbooster. ACO Hydrating Booster giver simpelthen en tredobbelt effekt på huden.

Binder fugt og giver elasticitet
Serummet indeholder kortkædet hyaluronsyre, som går dybt ind i huden og binder fugt op til 1.000 gange sin egen vægt. Den indeholder en hyaluronsyre med en ultrakort kæde, der går endnu dybere ind i huden og gør den smidig og udglatter fine linjer og rynker. Den er blandt andet med til at danne kollagen, et protein, der styrker hudens fylde og elasticitet. Og sidst, men ikke mindst er der tilsat en hyaluronsyre med en lang molekylær kæde til serummet for at skabe en fugtgivende overfladebeskyttelse, der bliver på huden og holder den blød og fugtig i længden.

ACO Boosters
Glow BoosterHøjkoncentreret C-vitaminserum for glød
Hydrating BoosterFugtgivende serum med tredobbelt hyaluronsyre
Ansigtsolie- hudkærlighed i en lille dråbe

Renewing Face Oil er den sande ven i nøden for tør hud. Med et par dråber morgen og aften tilfører du næring og beskyttelse, modvirker ældningstegn og giver huden glød.

Serummer- superhelte til din hud

Glød, fylde, elasticitet og fugt – uanset hvad din hud har brug for lige nu, kan et kraftfuldt og dybdevirkende serum give det helt rigtige boost. Og ved at ændre eller tilføre serum kan du skræddersy din hudplejerutine til din huds behov hver dag.

To nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.