Eksfolier mere

Huden kan have brug for hjælp til at komme af med døde hudceller. Eksfolierende produkter har masser af fordele, såsom mere glød og en mere jævn hudoverflade.

Du kender måske begreberne kemisk og mekanisk peeling. Begge hjælper huden med at komme af med gamle hudceller, der ligger på overfladen. Det giver øget glød, en mere jævn hudoverflade og åbner op for, at dine andre produkter kan arbejde længere nede i huden – du får en blødere og smidigere hud. Derfor er det godt at eksfoliere ansigtet mindst én gang om ugen, gerne oftere, alt efter din hudtype. Renseprodukter med eksfolierende egenskaber er en hurtig måde at peele huden på.

Har du ekstra følsom hud eller akne, er det en god idé at bruge en kemisk peeling, altså en peeling uden korn, som kan irritere huden. Pas på ikke at eksfoliere for meget, og vær altid omhyggelig med at bruge solcreme efterfølgende for at minimere risikoen for pigmentering. BHA-syrer er almindelige i denne type eksfoliering.

Har du normal eller kombineret hud, fungerer en mekanisk peeling med korn glimrende, men du kan også bruge en syrebaseret peeling. Husk ikke at eksfoliere i øjenområdet, og overeksfolier ikke. Din hud risikerer at blive stresset og følsom.

Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rengøringsmousse med BHA-syre
Cleansing ScrubEksfolierende og dybderensende ansigtsscrub
Den rette rens til din hudtype

Hemmeligheden bag smuk og glat hud er rens. Der findes mange forskellige renseprodukter tilpasset forskellige hudtyper. Hvilket passer bedst til dig?

Go go glow!

Et ansigt med en frisk glød starter med din hudpleje. Vi hjælper dig med at få en misundelsesværdig glød. Din hud bliver blød, glat og virkelig strålende!