To nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.

Mat, tør, ujævn og kløende – pludselig virker dine ellers pålidelige hudplejeprodukter ikke længere så godt, og huden ser ud til at protestere. Hvad sker der? Har de skiftet ingredienser i cremerne? Nej, det har de ikke. Faktisk er dine hudplejeprodukter lige så gode som altid. Men nu er det tid til at tage den eksisterende hudplejerutine til næste niveau. For huden, som er din absolut største beskyttelse mod snavs, bakterier, vira – ja, alt det, der naturligt er omkring os, har forskellige behov gennem hverdagens og livets forskellige stadier.

Kroppens egen fugtighedscreme mindskes
Hvis du i en periode stresser mere, sover mindre eller opholder dig i tørre eller kolde omgivelser, sker der ting med huden. Det reducerer blandt andet produktionen af hyaluronsyre, som er kroppens egenproducerede fugtighedscreme, der skal beskytte huden og holde den smidig. Niveauet af de antioxidanter, der er så vigtige for huden, falder også – og dertil kan der komme en skæv produktion af melanin, som skal beskytte dig mod solens farlige stråling. Efterhånden som du bliver ældre, og din hud modnes, accelereres disse processer også.

Ved hjælp af dem kan du skræddersy din hudplejerutine til alle livets lejligheder og sikre, at din hud forbliver sund, stærk og frisk.

To superserummer til huden
Så når livet og omstændighederne ændrer sig, ændres hudens behov. Derfor har ACO’s laboratorium tidligere udviklet tre serummer, der komplementerer din hudplejerutine, og som du nemt kan skifte imellem, alt efter hvad din hud har brug for lige nu. Nu har to helt nye serummer med unikke egenskaber set dagens lys: Glow Booster og Hydrating Booster. Ved hjælp af dem kan du skræddersy din hudplejerutine til alle livets lejligheder og sikre, at din hud forbliver sund, stærk og frisk.

Udglatter fine linjer
Begge serummer er dybdevirkende og fyldt med aktive ingredienser. De arbejder her og nu – såvel som langsigtet. ACO Hydrating Booster er højkoncentreret og effektiv og virker gennem en tredobbelt dosis af superfugtgiveren hyaluronsyre og barriereforstærkeren panthenol (provitamin B5), som giver øjeblikkelig, intens og langvarig fugt i dybden. Serummet gør din hud mere elastisk og fugtgivende, udglatter fine linjer og styrker hudbarrieren.

Tilfører glød og udjævner hudtonen
Søsterserummet ACO Glow Booster er et højkoncentreret og effektivt C-vitaminserum, der reducerer træthed, øger glansen, tilfører fugt, udjævner hudtonen og reducerer pigmentpletter. C-vitamin, som er en kraftig antioxidant, beskytter også huden mod at blive beskadiget af frie radikaler. Derudover indeholder serummet enzymet papain, som er mildt eksfolierende og fjerner døde hudceller. Resultatet er en frisk glans og blødhed, der holder over tid.

Glow BoosterHøjkoncentreret C-vitaminserum for glød
Hydrating BoosterFugtgivende serum med tredobbelt hyaluronsyre
Ansigtsolie- hudkærlighed i en lille dråbe

Renewing Face Oil er den sande ven i nøden for tør hud. Med et par dråber morgen og aften tilfører du næring og beskyttelse, modvirker ældningstegn og giver huden glød.

Serummer- superhelte til din hud

Glød, fylde, elasticitet og fugt – uanset hvad din hud har brug for lige nu, kan et kraftfuldt og dybdevirkende serum give det helt rigtige boost. Og ved at ændre eller tilføre serum kan du skræddersy din hudplejerutine til din huds behov hver dag.

Forskningen bag ACOs serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!