Hudplejerutine til fedtet hud

Din hud skinner og føles fedtet. Du har sandsynligvis store porer, bumser og hudorme, som skyldes en overproduktion af talg.

1. Rens
Morgen og aften

Fedtet hud skyldes en overproduktion i talgkirtlerne. En almindelig misforståelse er, at man så skal forsøge at udtørre huden, hvilket ikke er sandt. Fedtet hud har stadig brug for fugt, ellers risikerer hudoverfladen at blive tør, hvilket fører til, at talgproduktionen stiger endnu mere. Brug i stedet milde renseprodukter, der skaber balance i huden. En ansigtsvask med salicylsyre er god, da den forebygger bumser og hudorme og renser i dybden. På den måde kommer du af med døde hudceller og ophobet talg. Afslut med en antibakteriel og fugtgivende toner for at rense huden i dybden.

Anbefalede produkter
ACO Spotless Daily Face WashDybderensende ansigtsvask til fedtet og uren hud
ACO Spotless Daily Face TonerAnsigtsvand til fedtet og uren hud
2. Fugt
Morgen og aften

Fedtet hud skinner normalt, så det er godt at bruge produkter, der matterer og absorberer overskydende fedt. En fugtgivende gelcreme beroliger huden og tilstopper ikke porerne. Hvis du har mange problemer med bumser, anbefales en mere aktiv gelcreme, der indeholder eksfolierende salicylsyre.

Anbefalede produkter
ACO Spotless Daily Face CreamFugtgivende gelcreme med matterende effekt
ACO Spotless Two-in-one GelFugtgivende ansigtsgel, der modvirker fedtet og uren hud
3. Punktdækning
Ved behov

Ønsker du at dække dine bumser i løbet af dagen, gør du det bedst ved at punktdække med en farvet dækstift, der også virker udtørrende. Stiften fungerer som en concealer, men indeholder også udtørrende zinkoxid, der trækker urenhederne ud. Du kan også dække bumserne til om natten for effektivt at udtørre dem og reducere urenheder. Påfør på dine problemområder, og lad virke, mens du sover – en ægte skønhedssøvn.

Anbefalede produkter
ACO Spotless Spot Treatment OvernightPunktbehandling, der udtørrer bumser
ACO Spotless Cover StickBeigefarvet stift, der skjuler og udtørrer bumser