OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VORES INGREDIENSER

HVORDAN VÆLGER I, HVILKE INGREDIENSER DER SKAL INKLUDERES, OG HVILKE DER SKAL FRAVÆLGES?

Det første trin består i at identificere efterspørgslen efter et bestemt produkt eller en bestemt ingrediens. Derefter undersøger vi, hvilke egnede ingredienser der opfylder kravene. Til sidst gennemgår ingredienserne en evaluering set ud fra tre forskellige perspektiver: funktion og kvalitet, sikkerhed samt miljø og bæredygtighed.

INDEHOLDER JERES PRODUKTER NØDDER ELLER GLUTEN?

ACO's produkter indeholder ikke nødder eller gluten.

INDEHOLDER JERES PRODUKTER PARABENER?

Mange af vores produkter indeholder parabener, som er et konserveringsmiddel. Konserveringsmidler er vigtige, fordi de forhindrer, at der vokser bakterier og andre mikroorganismer i hudplejeprodukter. Forekomsten af mikroorganismer i produkterne udgør en potentiel sundhedsrisiko for forbrugeren.

Vores kosmetiske produkter indeholder kun methyl- eller ethylparabener, som i dag er de mest anvendte og sikre konserveringsmidler, der findes. Methyl- og ethylparabener er også nedbrydelige og ophobes derfor ikke i naturen. En anden fordel ved methyl- og ethylparabener er, at de kan bruges i meget lave koncentrationer, hvilket betyder, at de er mildere end andre konserveringsmidler. Både US Food and Drug Administration (FDA) og EU har efter at have gennemgået den videnskabelige dokumentation konkluderet, at disse to parabener er sikre at bruge i kosmetiske produkter. Methyl- og ethylparabener bruges også i lægemidler, hvor ingrediensernes sikkerhed er af største betydning.

INDEHOLDER JERES DEODORANTER ALUMINIUM?

Vores antiperspiranter indeholder aluminiumsalte. Hvis man ønsker en deodorant uden aluminium, har vi ACO Special Care Extra Sensitive, som er fri for dette.